Bebeto şekerleri ile Sevgililer Günü’nde tatlı bir sürpriz yapın!

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi ve ihracatçısı olan Kervan Gıda’nın Bebeto Eğlence Adası konseptiyle satışa sunduğu yumuşak şekerler, kalpli alternatifleriyle Sevgililer Günü’nde romantik ve tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler için ideal!
Yılın en özel günlerinden olan Sevgililer Günü’nde sevgilinizi Bebeto’nun kırmızı kalpli şekerleriyle tanıştırmaya ne dersiniz? Vişne, çilek, ahududu, böğürtlen gibi kırmızı meyvelerle tatlandırılıp renklendiren Bebeto şekerleri aşkın rengi olan kırmızıyla görsel bir şölen niteliğinde karşınıza çıkıyor! Doğal ve leziz meyve aromaları içeren Bebeto yumuşak şekerler; vücut için gerekli olan 20 aminoasitten 18’ini içeriyor. Kolesterol içermeyen Bebeto ürünleri vücut tarafından kolayca sindirilebiliyor.
Siz de Bebeto şekerlerinin tadına bakmak ve sevgilinize tatlı bir sürpriz yapmak için; Mall of İstanbul, Marmara Forum, Torium, Astoria, Olivium gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 17 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilirsiniz.
Bebeto yumuşak şekerlerin 100 gramı 3,50 TL

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. bu şekerler çok şeker:)))

    YanıtlaSil
  2. Nasıl da insanı cezbediyorlar değil mi?

    YanıtlaSil
  3. Renkleri ve şekilleri kadar lezzetleri de çok güzeldir eminim ki bu güzel bilgiler için teşekkür ederim ellerinize emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski